Kedves Látogató!


A tartalmak feltöltése folyamatos.
Jelenleg az alábbi táncok érhetők el, kezdő táncosok részére:

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtania az „Internetes Táncoktatás” menüpont használatához:

- Olvassa végig leírásunkat, hogy költséghatékonyan tudja használni oldalunkat!
- Az oldal tartalmát csak regisztrálás után, bejelentkezve tudja elérni.

Ingyenes regisztráció

(Nem kötelező)

(Kötelező kitölteni!)

(Nem kötelező)

(Nem kötelező)

(Nem kötelező)A weblapon elhelyezett tartalmak Szerzői Jogvédelem alatt álnak.
A szerzők csak a www.dancenet.hu weboldalon történő használatához járulnak hozzá.
Másolása, sokszorosítása, illetéktelen felhasználása jogkövetkezményeket vonhat maga után. A regisztráció elküldésével nyilatkozom, hogy fent leírtakat tudomásul veszem, a rendszert rendeltetésszerűen használom.
A regisztrációt követő 24 órán belül értesítést kap jelszóval a megadott Email címére.


- Belépésnél írja be email címét a névhez és a tőlünk kapott jelszót az alatta lévő jelszó mezőbe. Nyomja meg a „Belépés” gombot.

- Így már használhatja a fizetős tartalmakat a jobb oldalsávon látható ideig (ingyenes regisztrációnál 10 perc áll rendelkezésére)- próbálja ki!

- Válassza ki, mely stílust szeretné megtanulni (Standard, Latin, Linedance, Rock ’N’ Roll)- kattintson !

- Válassza ki, mely táncot szeretné megnézni – kattintson!

- A következő lapon a választott táncokhoz tartozó, alaplépést, táncfigurákat és koreográfiákat választhatja ki (A hatékonyság érdekében válassza a párban táncolható figuráknál és koreográfiáknál az Önnek legmegfelelőbbet. Pl. Férfi lépése , Nő lépése, Párok lépései ).A Férfi vagy Női lépések választásánál, csak a Férfi vagy Női oldalról látja a lépéseket szólóban és párban is, így nem kell megnéznie az ellenkező nemű lépéseket, ezzel jelentős időt takaríthat meg.

- A választás után a video lejátszó ablakban elindul a film, melyet teljes képernyős méretre állítson a vezérlőgombok segítségével. A gombokkal megállíthatja,- visszatekerheti az Ön saját igényének megfelelően a video snitteket. Gyakorolja, addig a figurákat ameddig Önállóan le tudja táncolni (Gyakorlásnál lépjen ki a rendszerből így nem fogy a rendelkezésre álló ideje).

- Számítógépét javasoljuk, kapcsolja nagyobb képátlójú kijelzőhöz, kivetítőhöz vagy TV készülékhez a jobb láthatóság érdekében!

- Amennyiben végzett az adott figurával vagy koreográfiával, válasszon másikat a lehetőségek közül érdeklődése szerint.

- Kisebb családi vagy baráti társaságok kellemes otthoni időtöltése lehet a rendszer használata, sőt a hatékonyságot is befolyásolhatjuk, ha egyszerre többen gyakorlunk. Persze a Tánciskolák fergeteges hangulatú óráit rendszerünk nem pótolhatja. Amennyiben az otthoni gyakorlás mellett igénybe venné táncóráinkat, akkor válasszon az elérhetőségeink menüpontjában található települések közül.

Tovább