Szallagavató

Egyesületünk bálnyitó és szalagavató táncok betanítását vállalja több mint 15 éves tapasztalattal. Oktatóink nagy örömmel tesznek eleget minden felkérésnek, megbízható és nagy gondossággal készítik fel a táncosokat e megismételhetetlen produkcióra. Ez a 15 éves tapasztalat segített kialakítani azon táncok körét, melyek e rendezvények ünnepélyes hangulatához elengedhetetlenek. Így az alábbi táncokat ajánljuk repertoárunkból:

Évfolyam:
Szallagavató:
Angol Keingő Chaelston
Bécsi keringő Country
Palotás Polka
Tangó Argentin tangó
Flamenco Cha-cha-cha
Samba
Rumba
Paso Double
Sevillanas
Salsa
Mambo
Rock And Roll
Latin-mix
Boogie- Woogie
Disco (Hip- Hop)
Kán-Kán


A táncok koreográfiáját páros, illetve csak lány vagy csak fiú formációként is tanítjuk. Tapasztalatunk szerint egy koreográfia betanításához 8-10 másfélórás foglalkozásra van szükség, hogy a résztvevők kellően elsajátíthassák a tánctartást, a táncfigurákat és a koreográfiákat. Reméljük, sikerült segítséget nyújtanunk a rendezvények forgatókönyvéhez, mert célunk, hogy a rendezvényhez méltó koreográfiák és táncok kerüljenek a nagyközönség elé. Sok esetben találkozunk olyan koreográfiákkal és táncokkal, melyek nem méltóak a rendezvényhez és olyanok tanítják be akiknek jártasságuk nem elég egy színvonalas produkció betanításához. Ezért ajánljuk figyelmükbe szolgáltatásunkat, melyben segítséget nyújtunk az egész műsorban szereplő táncok kiválasztásában, a táncok betanításában és a főpróba lebonyolításában. Igény esetén hangosítást is tudunk biztosítani.

Szallagavató

Áraink:

Évfolyam táncok: 4 500 Ft/fő
Osztálytáncok: 5 500 Ft/fő

Amennyiben az egész évfolyam összes produkcióját táncstúdiónk táncoktatói tanítják be, az árak az alábbiak szerint módosulnak:
Évfolyam táncok: 4 000 Ft/fő
Osztálytáncok: 5 000 Ft/fő

Az árak tartalmazzák a koreográfia készítésének díját, 8 x 90 perc tanítást, a főpróbán és a rendezvényen való pedagógusi részvételt és a zene hanghordozóra való felírását, szükség esetén vágását. A főpróba és a rendezvény hangosításának díja eseti kalkuláció alapján igénytől függően 30 000 -100 000 Ft között.